Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi akademik sipas fakulteteve

Biznesi dhe Ekonomia

Stafi me kohë të plotë


Abdylmenaf Bexheti
Profesor ordinar
Izet Zeqiri
Profesor ordinar
Nasir Selimi
Profesor ordinar
Nexhbi Veseli
Profesor ordinar
Besnik Fetai
Profesor inordinar
Gadaf Rexhepi
Profesor inordinar
Jeton Mazllami
Profesor inordinar
Jusuf Zeqiri
Profesor inordinar
Murat Sadiku
Profesor inordinar
Rufi Osmani
Profesor inordinar
Sadudin Ibraimi
Profesor inordinar
Stefan Qirici
Profesor inordinar
Veland Ramadani
Profesor inordinar
Fitim Deari
Docent
Blerta Abazi Çaushi
Bashkëpunëtor
Rasim Zuferi
Bashkëpunëtor
Remzije Rakipi
Bashkëpunëtor
Teuta Veseli
Bashkëpunëtor
Agron Çaushi
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme


Mirolub Shukarov
Profesor ordinar
Brikend Aziri
Profesor inordinar
Fatmir Besimi
Prof. Inord. i titulluar

Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore

Stafi me kohë të plotë


Vladimir Radevski
Profesor ordinar
Zamir Dika
Profesor ordinar
Artan Luma
Profesor inordinar
Azir Aliu
Profesor inordinar
Besnik Selimi
Profesor inordinar
Bujar Raufi
Profesor inordinar
Florije Ismaili
Profesor inordinar
Halil Snopçe
Profesor inordinar
Jaumin Ajdari
Profesor inordinar
Lejla Abazi-Bexheti
Profesor inordinar
Majlinda Fetaji
Profesor inordinar
Mentor Hamiti
Profesor inordinar
Arben Hajra
Asistent Doktorant
Shpëtim Latifi
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme


Betim Çiço
Profesor ordinar
Ilir Spahiu
Profesor ordinar
Bekim Fetaji
Profesor inordinar
Arbana Kadriu
Prof. Inord. i titulluar
Mile Srbinovsli
Prof. Inord. i titulluar

Instituti i mjedisit jetësor dhe shëndetit - IMJSH

Stafi me kohë të plotë


Stafi me kohë të pjesshme


Insituti Max van der Stoel

Stafi me kohë të plotë


Stafi me kohë të pjesshme


Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi

Stafi me kohë të plotë


Gëzim Xhaferri
Profesor ordinar
Liljana Siljanovska
Profesor ordinar
Mustafa Ibrahimi
Profesor ordinar
Veton Latifi
Profesor ordinar
Zeqir Kadriu
Profesor ordinar
Agim Poshka
Profesor inordinar
Andrew Goodspeed
Profesor inordinar
Arafat Shabani
Profesor inordinar
Arta Toci
Profesor inordinar
Brikena Xhaferi
Profesor inordinar
Bujar Hoxha
Profesor inordinar
Maja Muhic
Profesor inordinar
Jehona Mustafa
Lektor i lartë
Meral Shehabi
Lektor i lartë
Luljeta Adili
Docent i titulluar

Stafi me kohë të pjesshme


Hamit Xhaferi
Profesor ordinar
Ismail Mehmeti
Profesor ordinar
Kadri Metaj
Profesor ordinar
Vebi Bexheti
Profesor ordinar
Agron Kurtishi
Docent i titulluar
Hamsi Behluli
Docent i titulluar
Dr. Saso Ordanoski
Praktikant-Bashkepunetor
Emin Azemi
Praktikant-Bashkepunetor
Sali Jusufi
Praktikant-Bashkepunetor

Drejtësia

Stafi me kohë të plotë


Blerim Reka
Profesor ordinar
Ismail Zejneli
Profesor ordinar
Adnan Jashari
Profesor inordinar
Besa Arifi
Profesor inordinar
Jeton Shasivari
Profesor inordinar
Albana Metaj-Stojanova
Bashkëpunëtor
Blerta Ahmedi Arifi
Asistent Doktorant
Vedije Ratkoceri
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme


Abdulla Aliu
Profesor ordinar
Dennis Farrington
Profesor inordinar
Bistra Netkova
Prof. Inord. i titulluar
Arta Selmani-Bakiu
Docent i titulluar
Dane Taleski
Docent i titulluar

Administrimi Publik dhe Shkencat Politike

Stafi me kohë të plotë


Ali Pajaziti
Profesor ordinar
Elena Andreevska
Profesor ordinar
Etem Aziri
Profesor ordinar
Hasan Jashari
Profesor ordinar
Jonuz Abdullai
Profesor ordinar
Abdulla Azizi
Profesor inordinar
Fadil Zendeli
Profesor inordinar
Memet Memeti
Profesor inordinar
Veli Kreci
Profesor inordinar
Zemri Elezi
Profesor inordinar
Elmi Aziri
Docent
Besa Kadriu
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme


Agni Aliu
Profesor inordinar
Ylber Sela
Profesor inordinar
Google+