Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Rasim Zuferi

Fakulteti : Biznesi dhe Ekonomia
Thirja akademike : Bashkëpunëtor
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : r.zuferi@seeu.edu.mk
Adresa : B.Kidriç 119
Telefoni : +389 44 356 055
Faks : +389 44 356 000
Gjuhët ( Vetevaluim )
English
A2 - Elementary

Publikimet

  • Abduli, Selajdin; Arifi, Avni; Ibraimi, Sadudin; Zuferi, Rasim; Labor Market Challenges of the Young Female in Developing Countries - Case Study Republic of North Macedonia. Faculty of Economics, University of Banja Luka, Ancona, September 15-16, 2022 , 2023. (Link)

  • Ramadani, Veland; Zuferi, Rasim; Hamdani, Nizar Alam ; Anggadwita, Grisna ; Maulida, Ghina Sulthanah ; Maalaoui, Adnane ; Gender stereotype perception, perceived social support and self-efficacy in increasing women's entrepreneurial intentions. In International Journal of Entrepreneurial Behavior & Research, Vol.20, No.6, pp. 1290-1313. 2023. (Link)

Google+