Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit Më shumë ❱

Dika: UEJL po identifikohet si model i veçantë i arsimit sipëror dhe model që ndjek trendet novatore

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), Prof. Dr. Zamir Dika, i ftuar në rubrikën “10 minuta” në radiotelevizionin nacional TV21, duke folur për rrjedhën e aktiviteteve në kuadër të arsimit të lartë dhe programet studimore që ofron ky universitet, tha se ky universiteti është investim i bashkërenditur midis bashkësisë ndërkombëtare, komunitetit lokal dhe aspiratave të të rinjve për studime cilësore dhe të standardizuara me përvojën ndërkombëtare të partnerëve ndërkombëtarë (mendohet në SHBA, BE etj. pl. yni) që e themeluan Universitetin.

13 korrik 2017
SEEU students
Mirëmengjesi! Paçi ditë të mbarë! - Добро утре! Имајте убав ден! - Morning! Have a nice day! :) #SEEU #SEEUniversity #SEEUCampus #Student #SEEUStudent #spring #CampusTetovo
During the lecture on American Study by Dr. Michael Aaron  #lecture #studying #students #seeustudent #language #languagecenter #faculty #facultyoflanguagesculturesandcommunication #tetovo #seeucampus
Reflection #seeustudents #seeucampus #tetovo #university #students #student
Visit in High schools of Presheva and Bujanoc #seeustudents #presheva #bujanoc #students #highschool #seeustudent #presentation #university
SEEU student
Dance with emotions
#Students #SEEUniversity
Mirmëngjes.
Добро утро.
Good morning.
#SEEUniversity #Students #faculties
SEEU Students
#SEEUniversity #Students Photo by our student Valdrin Arsllani
A gift for 8 March #SEEUniversity #Faculties #Students
The capacity to Learn is a gift; The ability to Learn is a skill; The Willigness to Learn is a choice.. {Brian Herbert} #SEEUniversity #SEEULibrary #Faculties #Students
#SEEUniversity #Students #Faculties
Për pak relaksim në këtë kohë të provimeve. Ndaloni videon dhe parashikoni noten tuaj te provimeve. :) #Faculties #Students #SEEUniversity
Happy Monday! It
Google+