Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kontaktet

Për me tepër informata, mund të kontaktoni stafin përgjegjës për hulumtime:

Besa Arifi
Prorektor për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare

Tel:(+389) 44 356 284
Ndërtesa e Rektoratit 3/17
email: b.arifi@seeu.edu.mk

Edlira Palloshi Disha
Asistente e Zyrës për hulumtim

Tel: (+389) 44 356 130
Zyra për hulumtim, ndërtesa e rektoratit 3/05
email: research@seeu.edu.mk; e.pallloshi@seeu.edu.mk.

Google+