COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Fjala e Rektorit

Të dashur studentë,

Me moton ,,studenti në qendër të vëmendjes“ dhe me qasjen e shërbimeve të personalizuara, gjithë kohës për çdo student në çdo moment, Universiteti Evropës Juglindore, në mënyrën e vet, mbetet i veçantë, si në tregun nacional ashtu edhe në atë regjional.

Në periudhat e trendeve të ndryshimeve eksponenciale, Universiteti i Evropës Juglindore ka qenë dhe është mjedisi ku gjithmonë ka patur dhe do të ketë ndryshime. Por, Ju jeni ndryshimi për ne dhe për të gjithë rajonin. E them këtë sepse qasja jonë institucionale nuk është rutinë, as sjellje kolektiviste, por secili student për ne është i veçantë.

Çdo vit stafi ynë e mirëpret gjeneratën e re të studentëve me zellin për ndryshime dhe përparim. Vetë stafi akademik e administrativ, para fillimit të çdo semestri, përditëson ndryshimet përmes trajnimeve në të gjitha aspektet. Kjo është shumë e dukshme në historikun gati dy dekada të Universitetit. Jo vetëm që studentët tanë dinë ta bëjnë dallimin, por më e rëndësishmja është se edhe tregu i punës e bënë këtë dallim, duke përfshirë gjithnjë e më shumë profesionistë, të cilët universitetin amë e kanë Universitetin e Evropës Juglindore.

Secili vit studimor është sfidë për ju, por jo edhe një sfidë e pamundur. Profesorët dhe administrata e universitetit punojnë me përkushtim për të patur sukses. Rezultatet janë ato që na bëjnë të jemi krenarë me ju.

Të diplomuarit tanë, sot punojnë dhe janë bartës të funksioneve të ndryshme në institucionet më të njohura evropiane, por edhe amerikane. ALUMNI ynë tanimë është pjesë e kompanive më të njohura botërore, ku me plotë krenari e thonë që kanë qenë pjesë e Universitetit të Evropës Juglindore. Po bëhet kod i sjelljes së ALUMNI-t tonë, kujdesi për Universitetin e tyre amë duke e shndërruar atë në adresë të parë të filantropisë së tyre. Në shumë ambiente, klasat dhe laboratorët Tuaj do t’i vëreni dedikimet e kontributit të tyre. S’ka dëshmi më të madhe se kënaqësia, të cilën ata e ndjejnë me dijet e marra prej këtu.

Prandaj, duam që, edhe ju të bëheni pjesë e pandashme e vizionit tonë dhe shumë guximshëm gjatë ecjes suaj në karrierë ta theksoni faktin se keni studiuar në një universitet që ju ka bërë të jeni të denjë, përplot suksese në profesionet tuaja.

Jo rastësisht, kemi krijuar një mjedis akademik, ku idetë dhe projektet e studentëve bëhen realitet, ku teoria dhe praktika bëhen një dhe ku secili prej jush mund ta shpalosë kreativitetin që e posedon. Që nga ditët e studimeve mund t’i krijoni mundësitë Tuaja të jetës më të mirë.

Ndjehuni pjesë e jona, ngase këtu jeni në shtëpinë tuaj!

Me sinqeritet,
I juaji, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti

Google+