Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dëshmi

Dardan Bekteshi
i punësuar në Moodagent në Kopenhagë si Software Developer


Kam studiuar në UEJL, në degën Inxhinieri Kompjuterike, në Fakultetin e Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore (FSHTB), nga viti 2013 deri në vitin 2016. Gjatë tërë periudhës së studimeve kam pasur bursë meritore, të cilën e ndante universiteti. Momentalisht jetoj në Danimarkë, ku kam mbaruar studimet Master në degën Sofware Development (me specializim në Business Analytics), në IT University of Copenhagen. Gjatë studimeve në UEJL kam kryer punë praktike 3-mujore në kompaninë “Ecolog International”, në Tetovë. Në semestrin e fundit u angazhova si Lab Tutor në fakultetin amë, FSHTB. Në UEJL, do të keni mundësi të punoni në laboratorë me pajisje moderne, të përfshiheni në projekte, ku do të keni mundësi të përdorni teknologji të ndryshme dhe do të merrni këshilla nga profesorë, që janë ekspertë të lëmive përkatëse.


Dr. Kushtrim Istrefi
Ligjërues i të Drejtës Ndërkombëtare dhe Evropiane në Universitetin e Amsterdamit dhe ligjërues vizitor i të Drejtave të Njeriut në Riga Graduate School of Law


UEJL mbetet universitet lider në rajon për programin e avancuar të studimeve, diversitetin etnik dhe kulturor, infrastrukturën mbresëlënëse dhe qasjen profesionale të stafit akademik dhe administrativ ndaj studentëve.


Shqipe Zendeli
Mësimdhënëse e Gjuhës Gjermane, Mentore për inkuadrim pune, Trajnuese shtetërore-docente, Klubschule Migros Zürich, Zvicër


Njohuritë që i kam fituar në këtë universitet më kanë shërbyer shumë në profesionin, të cilin sot e ushtroj. Në veçanti njohuritë e përfituara në lëndën e metodologjisë, që kanë standard të lartë evropian, më kanë ndihmuar në përgatitjen time profesionale. Përvojën e parë si mësimdhënëse e gjuhës gjermane e kam fituar gjatë studimeve, ku më është dhënë mundësia të bëj praktikë në shkollat fillore të Zvicrës, si dhe të ndjek ligjëratat në Shkollën e Lartë Pedagogjike në kantonin Zug. Kjo, mua mu mundësua si rrjedhojë e bashkëpunimit mes Universitetit të Evropës Juglindore dhe Shkollës së Lartë Pedagogjike në Zvicër.


Aleksandar Sotirovski
I punësuar në Leoron Events JLT, Dubai, UEA


Universiteti i Evropës Juglindore më pajisi me arsimim të klasit të parë, por me shpalljen time student i gjeneratës edhe Qendra e Karrierës më ka ndihmuar të gjejë një punë shumë fitimprurëse në “Leoron Group”, një kompani ndërkombëtare me seli në Dubai. Jam shumë i kënaqur me përkrahjen që e pata nga universiteti dhe secilit që kërkon arsimim cilësor dhe sukses në karrierë do t’i rekomandoja ta zgjedhë UEJL-në.

Google+