Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!


Lajmet e fundit Më shumë ❱

Brifing i rektorit Bexheti me gazetarët: UEJL shënoi rritje në numrin e studentëve dhe në shkallën e punësimit

“Përkundër gjithë sfidave, Universiteti i Evropës Juglindore po e mbyll vitin me sukses në dy aspekte të rëndësishme të funksionimit të tij: E para se këtë vit shënoi rritje prej 15% të numrit të studentëve të regjistruar në studimetderi diplomike dhe e dyta shkalla e punësimit e të diplomuarve në vitin e par pas diplomimit ka arritur në mbi 70%”, tha në brifingun me gazetarë, që u mbajt sot (27 dhjetor 2019), rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti.

27 dhjetor 2019
Google+