COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurse

 • Konkurs

  13 tetor 2021

  FShTB & QGj

 • Konkurs

  5 tetor 2021

  Zhvillues i softuerit

 • Konkurs

  16 shtator 2021

  Administrator Projekti në Institutin Max van der Stoel

 • Konkurs

  9 shtator 2021

  Operatori i pastrimit dhe mirëmbajtjes

 • Konkurs

  8 korrik 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit

 • Konkurs

  24 qershor 2021

  Qendra e Gjuhëve

 • Konkurs

  28 maj 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit

 • Konkurs

  17 maj 2021

  Qendra e Gjuhëve

 • Konkurs

  7 maj 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit dhe Qendra e Gjuhëve

 • Konkurs

  6 prill 2021

  BIC - Zhvillues/e i/e Projekteve (m/f)

 • Konkurs

  19 mars 2021

  Fakulteti i shkencave shoqërore bashkëkohore & Fakulteti i shkencave dhe teknologjive bashkëkohore

 • Konkurs

  4 mars 2021

  QENDRA E GJUHËVE

 • Konkurs

  1 dhjetor 2020

  FAKULTETI I DREJTËSISË FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT

 • Konkurs

  19 nëntor 2020

  Projekt Menaxher - BIC

 • Konkurs

  9 tetor 2020

  Konkurs

 • Konkurs

  28 gusht 2020

  Fakulteti i Drejtësisë

 • Konkurs

  19 qershor 2020

  Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

 • Konkurs

  11 maj 2020

  Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë & Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

 • Konkurs

  9 maj 2020

  Fakulteti Juridik

 • Konkurs

  28 shkurt 2020

  Arkitekturë dhe dizajn

Go to page:
Google+