COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурси

 • Оглас

  28 мај 2021

  Факултет за јазици, култура и комуникација

 • Оглас

  17 мај 2021

  Центар за јазици

 • Оглас

  7 мај 2021

  Факултет за јазици, култура и комуникација и Центар за јазици

 • Оглас

  6 април 2021

  BIC - Креатор на проекти (м/ж)

 • Оглас

  19 март 2021

  Факултет за современи општествени науки & Факултет за современи науки и технологии

 • Оглас

  4 март 2021

  ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

 • Оглас

  1 декември 2020

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАЗИЦИ, КУЛТУРИ И КОМУНИКАЦИЈА

 • Оглас

  19 ноември 2020

  Проектен Менаџер - БИЦ

 • Оглас

  9 октомври 2020

  Оглас

 • Оглас

  28 август 2020

  Факултет за правни науки

 • Оглас

  19 јуни 2020

  Факултет за Современи Науки и Технологии

 • Оглас

  11 мај 2020

  Факултет за Бизнис и Економија & Факултет за Современи Науки и Технологии

 • Оглас

  9 мај 2020

  Правен факултет

 • Оглас

  28 февруари 2020

  Архитектура и дизајн

 • Оглас

  25 февруари 2020

  Правен Факултет и Факултет за Современи Општествени Науки

 • Оглас

  17 февруари 2020

  Центар за Јазици

 • Оглас

  11 декември 2019

  Факултет за Бизнис и Економија и Факултет за Современи Науки и Технологии

 • Оглас

  25 ноември 2019

  Факултет за Бизнис и Економија

 • Оглас

  13 ноември 2019

  Виш лектор од областа на англиски јазик и англиски јазик за специфични намени

 • Оглас

  8 октомври 2019

  Виш научен соработник од областа на компјутерски науки

Go to page:
Google+