COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тендери

 • Јавен повик бр. 01/082022

  26 август 2022

  Опрема за мултимедиа во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

 • Јавен повик - ЦБИ

  17 август 2022

  Издавање под закупнина на просториите на ресторан за студенти и вработени во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа

 • Јавен повик - ЦБИ

  16 август 2022

  Снабдување со електрична енергија на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа и на објектот на Центарот во Скопје

 • Јавен повик бр. 02/052022

  30 мај 2022

  Набавка на хигиенски материјали во Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

 • Јавен повик 01/052022

  6 мај 2022

  Опрема за информатичка технологија - (Проект FOSTEM)

 • Јавен повик бр. 05/042022

  27 април 2022

  Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа

 • Јавен повик бр. 04/042022

  26 април 2022

  Набавка на дрвени пелети

 • Јавен повик - ЦБИ

  22 април 2022

  Снабдување со електрична енергија

 • Јавен повик бр. 03/042022

  21 април 2022

  Набавка на канцелариски материјали

 • Јавен повик бр. 02/042022

  20 април 2022

  Снабдување со електрична енергија

 • Јавен повик 01/042022

  19 април 2022

  Опрема за информатичка технологија - (Проект Smooth Meetup of Digitalization and Future Job Skills)

 • Јавен повик бр. 02/032022

  25 март 2022

  Опрема за информатичка технологија (проект АЕК)

 • Јавен повик 01/032022

  8 март 2022

  Опрема за информатичка технологија - Проект ФОСТЕМ

 • Јавен повик бр. 05/022022

  25 февруари 2022

  Опрема за мултимедиа (Пројект Smooth Meetup of Digitalization and Future Job Skills)

 • Јавен повик бр. 04/022022

  18 февруари 2022

  Адаптација на простории во објектот 813 за мултимедиа простор

 • Јавен повик бр. 03/022022

  8 февруари 2022

  Опрема за мултимедиа (Пројект Smooth Meetup of Digitalization and Future Job Skills)

 • Јавен повик бр. 02/022022

  3 февруари 2022

  Софтвер за Learning Management System - iCan

 • Јавен повик бр. 01/022022

  3 февруари 2022

  Софтвер за Tailored Career Service - iCan

 • Јавен повик

  23 декември 2021

  Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје

 • Јавен повик бр. 05/122021

  16 декември 2021

  Надворешна урбана опрема и хортикултура

Go to page:
Google+