Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Мобилност и размена

Интернационални односи

Прирачник за стипендии Прирачник за стипендии
Прирачникот за стипендии е алатка која ќе им послужи на сите студенти кои сакаат да аплицираат за стипендија.
S4WB S4WB
Базата на стипендии содржи информации за редица стипендии за студенти и истражувачи од земјите од Западен Балкан.
Стории на студенти Стории на студенти
Студенти на размена
Програма Еразмус Програма Еразмус
Програма Еразмус е двигател на модернизацијата на високото образование во Европа и го инспирираше воспоставувањето на Болоњскиот процес.
Google+