Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Канцеларија Бурсар

Канцеларијата Бурсар како дел од студентскиот сервис управува со финансиите на студентите кои се однесуваат на уплата на школарини, како што се: личните студентски сметки, досиеја за плаќање на финансиските обврски за образование.Оваа канцеларија, исто така е задолжена и за враќањето на школарините на студентите во координација со Канцеларијата за финансиска поддршка, како и за  стипендиите и грантовите на студентите.

Детали за уплата во Денари:

Примач:
УЈИЕ
Име на банка:
СТОПАНСКА БАНКА
Број на сметка:
200-0008775390-10

Детали за уплата во Евра:

Примач:
УЈИЕ
Име на банка:
СТОПАНСКА БАНКА
Адреса на банка:
11 Октомври, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
Број на сметка:
0009009090
IBAN:
MK07200000900914749
SWIFT
STOBMK2X

Локација: Објект 802
Часови во канцеларија: понеделник - петок: 8:00-12:00 и13:00-16:00часот
Имејл: bursary@seeu.edu.mk

Google+