Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Контакти

За повеќе информации можете да контактирате со одговорните за истражување:

Ендрју Гудспид
Провост/Проректор за истражување

тел:(+389) 44 356 284
Канцеларија на провост, зграда на ректоратот 3/17
и-мејл: a.goodspeed@seeu.edu.mk

Албулена Халили
Асистент во Канцеларијата за истражување

тел: (+389) 44 356 130
Канцеларија за истражување, зграда на ректоратот 3/05 
и-мејл: research@seeu.edu.mk; a.halili@seeu.edu.mk.

Google+