Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Последните вести Повеќе ❱

Дика: УЈИЕ е посебен и иновативен модел на високото образование во согласност со меѓународните трендови

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ), проф.д-р Замир Дика беше гостин во рубриката „10 минути“ на националната телевизија ТВ21 и зборуваше за студиските програми кои Универзитето ги нуди. Тој рече дека УЈИЕ е образовна институција која претставува инвестиција координирана меѓу меѓународната заедница, локалната заедница и аспирациите на младите луѓе за квалитативни студии. ВО УЈИЕ академските понуди се стандардизирани со меѓународно искуство на меѓународните партнери ( од САД и од ЕУ) кои го основаа Универзитетот.

13 јули 2017
SEEU students
Mirëmengjesi! Paçi ditë të mbarë! - Добро утре! Имајте убав ден! - Morning! Have a nice day! :) #SEEU #SEEUniversity #SEEUCampus #Student #SEEUStudent #spring #CampusTetovo
During the lecture on American Study by Dr. Michael Aaron  #lecture #studying #students #seeustudent #language #languagecenter #faculty #facultyoflanguagesculturesandcommunication #tetovo #seeucampus
Reflection #seeustudents #seeucampus #tetovo #university #students #student
Visit in High schools of Presheva and Bujanoc #seeustudents #presheva #bujanoc #students #highschool #seeustudent #presentation #university
SEEU student
Dance with emotions
#Students #SEEUniversity
Mirmëngjes.
Добро утро.
Good morning.
#SEEUniversity #Students #faculties
SEEU Students
#SEEUniversity #Students Photo by our student Valdrin Arsllani
A gift for 8 March #SEEUniversity #Faculties #Students
The capacity to Learn is a gift; The ability to Learn is a skill; The Willigness to Learn is a choice.. {Brian Herbert} #SEEUniversity #SEEULibrary #Faculties #Students
#SEEUniversity #Students #Faculties
Për pak relaksim në këtë kohë të provimeve. Ndaloni videon dhe parashikoni noten tuaj te provimeve. :) #Faculties #Students #SEEUniversity
Happy Monday! It
Google+