COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Контактирајте не

Тетово
Илинденска бр.335
1200 Тетово
Тел: +389 44 356 000
Факс: +389 44 356 001
Skopje
Архиепископ Ангелариј, бр.1
1000 Skopje
Тел: +389 44 356 396
Тел: +389 44 356 397
Канцеларија за информирање и промовирање
E-mail proffice@seeu.edu.mk
Канцеларија на ректорот
E-mail rectorate@seeu.edu.mk
Канцеларија за упис
E-mail admissions@seeu.edu.mk
Име:
Е-маил:
Предмет:
Порака:
Потврди кодот:
Ве молиме внесете ги буквите како што се прикажани на сликата погоре.
Google+