Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Центри и канцеларии

Центар за јазици Центар за јазици
Јазичниот центар е наставна единица во склоп на ЈИЕУ која нуди јазични курсеви на сите студенти на ЈИЕУ
Центар за е-учење Центар за е-учење – обука и образование за ИТ
Универзитетот на ЈИЕ нуди одлични услови за користење на компјутерите за поддршка на вашите студии.
Центар за Бизнис и Иновација
Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е мост помеѓу бизнис секторот и Универзитетот.
Административни Канцеларии Административни Канцеларии
Информации за административни канцеларии на Универзитетот
Google+