Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Курсеви за заедницата

Интензивни јазични курсеви

Јазичниот центар нуди интензивни едномесечни курсеви по:
  • Општ англиски јазик
  • Англиски јазик за конверзација
  • Англиски јазик за посебни намени (банкари, медицинари, администратори итн.)
  • Албански јазик
  • Германски јазик
Google+