COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџмент на универзитетот

Абдулменаф Беџети

Ректор

Лични податоци:
и-мејл: a.bexheti@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 110
 


Џеваир Мемеди

Генерален секретар

Лични податоци:
и-мејл: x.memedi@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 040


Владимир Радевски

Проректор за академско планирање и за дигитализација

Лични податоци:
и-мејл: v.radevski@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 284


Беса Арифи

Проректор за истражување и за меѓународни односи

Лични податоци:
и-мејл: b.arifi@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 284


Бесник Фетаи

Проректор за развој и претприемништво

Лични податоци:
и-мејл: b.fetai@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 284


Вероника Карева

Извршен советник за менаџмент на изведба и квалитет

Лични податоци:
и-мејл: v.kareva@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 082


Адриан Бесими

Декан на Факултетот за современи науки и технологии

Лични податоци:
и-мејл: a.besimi@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 178


Хирије Абази - Алили

Декан на Факултетот за бизнис и економија

Лични податоци:
и-мејл: h.abazi@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 067


Арафат Шабани

Декан на Факултетот за јазици, култури и комуникација

Лични податоци:
и-мејл: a.shabani@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 074


Аднан Јашари

Декан на Правниот факултет

Лични податоци:
и-мејл: a.jashari@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 149


Мемет Мемети

Декан на Факултетот за современи општествени науки

Лични податоци:
и-мејл: m.memeti@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 136


Лејла Абази-Беџети

Директор на Докторската Школа

Лични податоци:
и-маил: l.abazi@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 086


Вјоса Вела

Директор на Центарот за јазици

Лични податоци:
и-мејл: v.vela@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 288


Вели Креци

Директор на Институтот „Макс ван дер Штул“ и Институтот за животна средина и здравје

Лични податоци:
и-мејл: v.kreci@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 114


Google+