Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

LC Staff

Целта на Јазичниот центар е да го привлече,  обучи и да го задржи најдобриот кадар за предавање на јазици. Ние тоа и го правиме. Нашиот академски кадар ги има сите квалификации неопходни за да обезбеди изучување на странските, како и на локалните јазици, според современите теории и практики, алатки и материјали, вклучувајќи ги и новите технологии.

Јазичен центар

Кадар со полно работно време


Басри Салиу
Виш Лектор
Беса Битиќи
Виш Лектор
Jeta Хамзаи
Виш Лектор
Кујтим Рамадани
Виш Лектор
Рашит Емини
Виш Лектор
Руфат Османи
Виш Лектор
Vjosa Vela
Виш Лектор

Кадар со скратено работно време


Viktoria Elenova
Соработник
Google+