COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Lumturie Bajrami

Department : Јазичен центар
Функција : Виш Лектор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : l.bajrami@seeu.edu.mk
Google+