Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Административен кадар

Јазичен центар

Кадар со полно работно време


Басри Салиу
Виш Лектор
Беса Битиќи
Виш Лектор
Jeta Хамзаи
Виш Лектор
Кујтим Рамадани
Виш Лектор
Рашит Емини
Виш Лектор
Руфат Османи
Виш Лектор
Vjosa Vela
Виш Лектор

Кадар со скратено работно време


Viktoria Elenova
Соработник
Google+