COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Даниела Кироска-Симјаноска

Department : Јазичен центар
Функција : Виш Лектор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : d.kiroska@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindenska bb Tetovo
Телефон : + 389 44 356 287

Образование

Работно искуство

  • Oct 2003 - Present : English Language High Lector
    South East European University, Tetovo, Macedonia
    Type of business or sector: Education

Google+