Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Одбор за Алумни

Одбор на Алумни

Управниот одбор на Алумни е главниот орган на асоцијацијата. Во согласност со Статутот на асоцијацијата управниот одбор е надлежен за креирање политики на Алумни, одобрување и спроведување на годишната програма, дизајнирање електронски вести) и организирање на образовните и социјалните активности. Управниот одбор се состои од дипломирани ентузијасти на ЈИЕУ кои се вработени во различни компании, државни органи и во НВО во Македонија и надвор од неа.

 

Google+