COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Басри Салиу

Department : Јазичен центар
Функција : Виш Лектор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
Датум ма раѓање : 9 јули 1976
E-mail : b.saliu@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindenska bb Tetovë
Телефон : 044 356 287

Образование

Google+