Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Student Ombudsman/woman

Енис Бакији

Ombudsperson

Тел. на канцеларија: (+389) 44 356 035
Бр. на канцеларија 201/05
емаил: ombudsperson@seeu.edu.mk


Џевит Зибери 

Заменик Ombudsperson

Тел. на канцеларија: (+389) 44 356 035
Бр. на канцеларија 201/05
емаил: ombudsperson@seeu.edu.mkКанцеларијата е отворена:

Tetovo: Понеделник (10:00 - 15:00); Среда (10:00 - 15:00)
Skopje: Вторник (11:00 - 16:00); Четврток (11:00 - 16:00)


Google+