Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тендери

 • Јавен повик бр. 01/122021

  10 декември 2021

  ИТ опрема

 • Јавен повик

  29 октомври 2021

  Oбуки за Basic Browzwear VSTITCHER 3D Design software training - Future Skills Center- Skills Next

 • Јавен повик

  29 октомври 2021

  Oбуки за обновливи извори на енергија - Future Skills Center- Skills Next

 • Јавен повик - ЦБИ

  4 октомври 2021

  Реновирање на студентските домови

 • Јавен повик бр. 01/072021

  8 јули 2021

  ИТ опрема

 • Јавен повик бр. 02/062021

  8 јуни 2021

  Набавка на дрвени пелети во Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

 • Јавен повик бр. 01/062021

  7 јуни 2021

  Набавка на хигиенски материјали во Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

 • Јавен повик бр. 04/052021

  18 мај 2021

  Набавка на опрема и други попратни активности за Церемонијата на апсолвентите во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

 • Јавен повик

  12 мај 2021

  Воведна обука која се однесува на користењето на најновата технологија за 3Д дизајнирање и моделирање

 • Јавен повик

  11 мај 2021

  До заинтересирани компании од секторот за обновливи извори на енергија

 • Јавен повик бр. 02/052021

  6 мај 2021

  Електротехнички и водоинсталатерски работи на Објектот 813 во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

 • Јавен повик бр. 01/052021

  6 мај 2021

  Набавка на намештај за просториите на Објектот 813 во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

 • Јавен повик

  23 април 2021

  Јавен повик за компании од градежниот сектор заинтересирани за вовед во BIM (Building Information Modeling) технологија

 • Јавен повик бр. 04/042021

  21 април 2021

  Адаптација на простории на Објектот 813 во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

 • Open Call 01/042021

  20 април 2021

  Procurement of brand Laptop Computers

 • Јавен повик бр. 02/042021

  7 април 2021

  Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

 • Јавен повик бр. 01/042021

  2 април 2021

  Снабдување со електрична енергија на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

 • Јавен повик - ЦБИ

  2 април 2021

  Снабдување со електрична енергија на објектот на Центарот во Скопје

 • Јавен повик - ЦБИ

  17 февруари 2021

  Изнајмување на простор за маркет во Кампусот на УЈИЕ

 • Јавен повик 01/022021

  15 февруари 2021

  STEM equipment for FOSTEM project

Go to page:
Google+