COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/082022

Опрема за мултимедиа во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Опрема за мултимедиа во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+