Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - Фондација на УЈИЕ

Промотивни видеа

Повик до заинтересираните провајдери да снимаат промотивни видеа кои ја истакнуваат улогата на жените во иновативна и одржлива економија

Институција: Фондација на Универзитетот на Југоисточна Европа

Краен рок за аплицирање: 20.11.2022

Повикот се објавува во рамките на проектот „Вклучување на жени од обесправени групи во претприемништво и климатски паметни иновации“ во партнерство со ХЕКИМА o.з, кофинансиран од Словак Аид.

За повеќе инфромации, кликнете на следниве документи

Јавен повик
Google+