Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike - Fondacioni i UEJL

Klipe promovuese

Thirrje për ofruesit e interesuar për të xhiruar klipe promovuese duke theksuar rolin e grave në një ekonomi inovative dhe të qëndrueshme

Institucioni: Fondacioni i Universitetit të Europës Juglindore

Afati i fundit për aplikim: 20.11.2022

Thirrja shpallet në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga grupet e pafavorizuara në sipërmarrjen dhe inovacionin inteligjent ndaj klimës” në partneritet me HEKIMA o.z, bashkëfinancuar nga Slovak Aid.

Për më shumë infromata, shihni dokumentacionin në vazhdim

Thirrje publike
Google+