Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mbrojtjet publike

 • 17 shkurt

  09:00
  Tezë magjistrature
  Besart Fetai

  Menaxhimi i sistemeve organizative të prodhimtarisë në regjionin e Pollogut

  Fakulteti: Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë
  Mentor: Prof.Dr. Izet Zeqiri
  Vendi: Tetovë
  Salla: 101.01
 • 17 shkurt

  10:00
  Tezë magjistrature
  Diturie Ibrahimi

  Mësimdhënia e anglishtes me materiale autentike në një shkollë private në Gjilan-Kosovë

  Fakulteti: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit
  Mentor: Prof. Dr. Brikena Xhaferi
  Vendi: Shkup
  Salla: Skopje Campus (2.05)
 • 17 shkurt

  14:00
  Tezë magjistrature
  Shpresim Qamili

  Ndikimi i investimeve publike në rritjen ekonomike

  Fakulteti: Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë
  Mentor: Prof. Dr. Hyrije Abazi-Alili
  Vendi: Tetovë
  Salla: 101.01
 • 19 shkurt

  13:00
  Tezë magjistrature
  Ledina Kamberi-Bauta

  Prindëria e themeluar me anë të inseminimit artificial. E drejta dhe liria reproduktive.

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Doc. Dr. Arta Selmani-Bakiu
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 20 shkurt

  13:00
  Tezë magjistrature
  Fateme Azizi

  Përrallat në mësimin e gjuhës gjermane si gjuhë e huaj (MÄRCHEN IM DaF UNTERRICHT- Lernziele im Fremdsprachenunterricht)

  Fakulteti: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit
  Mentor: Hamsi Behluli
  Vendi: Tetovë
  Salla: ISC-Room LC 1001.05
 • 20 shkurt

  14:00
  Tezë magjistrature
  Labinot Zyberi

  Adoptimi ndërkombëtar i fëmijëve - Aspektet krahasuese

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Prof. Dr. Bekim Nuhija
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 21 shkurt

  10:00
  Tezë magjistrature
  Burbuqe Imeri

  Kontrolli dhe sistemet e kontrollit në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në regjionin e Pollogut

  Fakulteti: Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë
  Mentor: Prof.Dr. Izet Zeqiri
  Vendi: Tetovë
  Salla: 101.01
 • 21 shkurt

  11:00
  Tezë magjistrature
  Gazmend Ibrahimi

  Rekrutimi dhe mbajtja e punonjësve cilësor në organizatë përmes sistemeve bashkëkohore për shpërblim

  Fakulteti: Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë
  Mentor: Prof. Dr. Gadaf Rexhepi
  Vendi: Shkup
  Salla: 101.01
 • 24 shkurt

  13:00
  Tezë magjistrature
  Nebie Zaimovska

  Njohja dhe eksekutimi i vendimeve të huaja (gjyëgjesore) të arbitrazhit me referencë të veçantë ndaj Republikës së Maqedonisë Perendimore

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Prof. Dr. Adnan Jashari
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 25 shkurt

  13:00
  Tezë magjistrature
  Omer Ceka

  Ruajtja e rendit dhe qetësisë publike si kompetencë e policisë

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Prof. Dr. Besa Arifi
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 25 shkurt

  13:30
  Tezë magjistrature
  Berat Ajdini

  Zbatimi i dënimit me burgim të përjetshëm në Republikën e Maqedonisë

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Prof. Dr. Ismail Zejneli
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 28 shkurt

  12:00
  Tezë magjistrature
  Selxhan Ejupi

  Qarku tematik në prozën e Bilall Xhaferit

  Fakulteti: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit
  Mentor: Prof. Dr. Hamit Xhaferi
  Vendi: Tetovë
  Salla: ISC-Room LC 1001.05
 • 28 shkurt

  13:00
  Tezë magjistrature
  Mamudije Muaremi

  Struktura narrative dhe galeria e personazheve në prozën e Dritëro Agollit

  Fakulteti: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit
  Mentor: Prof. Dr. Hamit Xhaferi
  Vendi: Tetovë
  Salla: ISC-Room LC 1001.05
 • 06 mars

  12:00
  Tezë magjistrature
  Nertila Arifi

  Stereotypes and Prejudices within Ethnicities in the Republic of North Macedonia

  Fakulteti: Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit
  Mentor: Doc. Dr. Demush Bajrami
  Vendi: Shkup
  Salla: 2.05 Skopje Campus

Search by

Fakulteti
Cycle
Lokacioni
Google+