Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - Фондација на УЈИЕ

Креирање на кампања во социјалните медиуми

Јавен повик за заинтересирани даватели на услуги за креирање на кампања во социјалните медиуми за подигање на свеста, која ја нагласува важноста од вклучување на жените во иновативна и одржлива економија

Институција: Фондација на Универзитетот на Југоисточна Европа

Краен рок за аплицирање: 28.11.2022

Повикот се објавува во рамките на проектот „Вклучување на жени од обесправени групи во претприемништво и климатски паметни иновации“ (бр. SAMRS/2022/ZB/1/6) во партнерство со ХЕКИМА o.з, кофинансиран од Словак Аид.

За повеќе информации, проверете ги следните документи

Јавен повик
Annex 1
Annex 2
Google+