Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Издавање под закупнина на просториите на ресторан за студенти и вработени во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа

Набавувач: Центар за бизнис и иновација (Business & Innovation Centre) при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово.

  • Издавање под закупнина на просториите на ресторан за студенти и вработени во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (деталите се наведени во спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+