Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тендери

 • Јавен повик бр. 02/022013

  26 февруари 2013

  Организирање студиска посета на студенти и академски кадар на Универзитетот на ЈИЕ

 • Јавен повик бр. 01/022013

  5 февруари 2013

  Дизајн на дипломата, набавка на хартија и футорола на диплома

 • Јавен повик бр. 01/012013

  22 јануари 2013

  Масло за греење и други нафтени деривати

 • Јавен повик бр. 03/122012

  29 декември 2012

  Набавка на промотивни материјали за печатење

 • Аукција

  14 декември 2012

  Универзитетот на Југоисточна Европа објавува аукција за продажба на возилотоLand Rover Discovery

 • Јавен повик бр. 02/122012

  5 декември 2012

  Масло за греење и други нафтени деривати

 • Јавен повик бр. 01/122012

  4 декември 2012

  Набавка на униформи

 • Јавен повик бр. 03/112012

  26 ноември 2012

  Набавка на промотивни материјали за печатење

 • Јавен повик бр. 01/112012

  21 ноември 2012

  Набавка на канцелариски материјали

 • Јавен повик бр. 01/112012

  12 ноември 2012

  Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово и во Скопје (деталите околу објектите и опремата се наведени во спецификација).

 • Open call 02-102012

  22 октомври 2012

  Rental of Printing Services

 • Јавен повик бр. 01/102012

  17 октомври 2012

  Набавка на хигиенски материјали

 • Јавен повик бр. 01/092012

  27 септември 2012

  Набавка на опрема за фотонапонска постројка со моќност од 10 KW

 • Јавен повик бр. 01/082012

  15 август 2012

  -Набавка на опрема за фотонапонска постројка со моќност од 10 KW

 • Јавен повик бр. 01/072012

  5 јули 2012

  Набавка на справи за фитнес сала во кампусот на Универзитетот на ЈИЕ

 • Јавен повик бр. 04/062012

  2 јули 2012

  Проектирање и надзор на реализација за замена на екстра лесното гориво со природен гас и имплементација на микротурбина со природен гас и ко- генерирање во кампусот на Универзитетот на ЈИЕ

 • Јавен повик бр. 03/062012

  29 јуни 2012

  Реновирање на капацитетите на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово

 • Меѓународен јавен повик бр. 02/062012

  25 јуни 2012

  Комплетен инженеринг во врска со инсталирање на фотонапонска постројка со моќност од 100 киловати над еден дел од паркинг простор од Kампусот на Универзитетот на ЈИЕ.

 • Јавен повик бр. 01/062012

  22 јуни 2012

  Издавање под кирија на просториите за ресторан

 • Јавен повик бр. 01/062012

  8 јуни 2012

  Набавка и одржување на климатизери (деталите околу видот на климатизерите кои треба да се одржуваат се наведени во спецификација).

Go to page:
Google+