Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тендери

 • Јавен повик бр. 01/032014

  6 март 2014

  - Набавка на хигиенски материјали

 • Јавен повик бр. 01/022014

  28 февруари 2014

  Набавка на канцелариски материјали (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/122013

  14 декември 2013

  Организирање студиска посета на студенти и академски кадар на Универзитетот на ЈИЕ (деталите се наведени во спецификацијата). (Промена на рокот на доставување на понудите: Рокот на доставување на понудите е најдоцна до 25.12.2013 година, до 16:00 часот.)

 • Јавен повик бр. 03/122013

  13 декември 2013

  Набавка на промотивни материјали за печатење (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр.01/122013

  13 декември 2013

  Телекомуникациски услуги

 • • Јавен повик бр. 01/112013 – Набавка на промотивни материјали за печатење

  13 ноември 2013

  • Јавен повик бр. 01/112013 – Набавка на промотивни материјали за печатење

 • Јавен повик бр. 01/102013

  18 октомври 2013

  Идејно решение и реализација на брендирањето на објектот на Универзитетот на Југоисточна Европа (деловен објект „Мост”), Скопје.

 • Јавен повик бр. 01/092013

  23 септември 2013

  -Комплетен инженеринг во врска со реализација на замена на технологијата за греење (Се продолжува рокот на доставување на понуди до 18.10.2013 година, до 16:00 часот.)

 • Известување

  19 јули 2013

  Известување - простор под наем

 • Јавен повик бр. 02/072013

  6 јули 2013

  Набавка на технички материјали

 • Јавен повик бр.01/072013

  1 јули 2013

  Реновирање и адаптација на деловен објект „Мост” во објект од високо образовна дејност

 • Јавен повик бр. 04/062013

  26 јуни 2013

  Набавка на UPS опрема

 • Јавен повик бр. 03/062013

  18 јуни 2013

  Припремни работи за пренамена и адаптација на деловен објект „Мост”

 • Јавен повик бр. 02/062013

  4 јуни 2013

  Набавка на УТМ уреди-обновување на софтверот или замена на уредот.

 • Jавен повик бр. 01/062013

  4 јуни 2013

  Набавка на мрежна опрема за информатичка технологија (Network Equipment)

 • Јавен повик бр. 02/052013

  20 мај 2013

  Реновирање на капацитетите на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово

 • Јавен повик бр. 01/052013

  15 мај 2013

  Услуга за тековно одржување на хигиена

 • Јавен повик бр. 03/042013

  2 мај 2013

  Набавка на опрема и други пропратни активности за церемонијата на дипломирање (деталите околу видот на опремата и на материјалите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/042013

  29 април 2013

  Пренамена и адаптација на деловен објект „Мост”

 • Јавен повик бр. 01/042013

  25 април 2013

  Изнајмување на апарати за печатење

Go to page:
Google+