Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Соопштение: Jавен повик бр. 01/112015-Набавка на промотивни печатени материјали

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново.

Јавен повик бр. 01/112015

Предмет на набавка: Набавка на промотивни печатени материјали (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).

*Рокот на доставување на понудата е продолжен до 24.11.2015 година до 16:00 часот.


Google+