Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тендери

 • Јавен повик бр. 01/082015

  17 август 2015

  -Набавка на хигиенски материјали

 • Јавен повик бр. 04/062015

  29 јуни 2015

  - Опрема за деца со пречки во вид

 • Јавен повик бр. 03/062015

  26 јуни 2015

  Набавка на канцелариски материјали (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/062015

  19 јуни 2015

  . Ангажирање на агенција за промовирање на Проектот „Деца со пречки во вид”

 • Јавен повик бр. 03/042015

  30 април 2015

  - Набавка на опрема и други пропратни активности за церемонијата на апсолвентите (деталите се наведени во спецификацијата).

 • Јавен повик бр. 02/042015

  23 април 2015

  Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово и во Скопје (деталите околу објектите и опремата се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 01/032015

  19 март 2015

  Набавка на дрвени пелети (деталите се наведени во спецификацијата).

 • Јавен повик бр. 01/112014

  14 ноември 2014

 • Јавен повик бр. 01/102014

  15 октомври 2014

  Набавка на технички материјали(деталите околувидот на материјалите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/092014

  24 септември 2014

  Снабдување со електрична енергија на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово и Центарот во Скопје (податоци во врска со потрошената електрична енергија од последната година може да се земаат во УЈИЕ).

 • Јавен повик бр. 01/092014

  10 септември 2014

  Услуга за тековно одржување на хигиена

 • Јавен повик бр. 01/062014

  13 јуни 2014

  Набавка на опрема за информатичка технологија

 • Јавен повик

  28 мај 2014

 • Јавен повик бр. 01/052014

  23 мај 2014

  Набавка на дрвени пелети (деталите се наведени во спецификацијата).

 • Јавен повик бр. 02/042014

  29 април 2014

  Изнајмување на опрема за церемонијата на дипломирање

 • Јавен повик бр. 01/042014

  14 април 2014

  Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово и во Скопје (деталите околу објектите и опремата се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/032014

  17 март 2014

  Набавка и одржување на противпожарни апарати (деталите околу видот на апаратите се наведени во спецификација).

 • Јавен повик бр. 02/032014

  17 март 2014

  Набавка и одржување на противпожарни апарати (деталите околу видот на апаратите се наведени во спецификација).

Go to page:
Google+