COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/022017 - Набавка на хигиенски материјали

Набавка на хигиенски материјали (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).

Сите заинтересирани можат да добијат подетални информации на:

Јавен повик бр. 02/022017
Спецификација
Формулар
Google+