Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 02/052017 - Набавка на дрвени пелети

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:
Набавка на дрвени пелети (деталите се наведени во спецификацијата).

Јавен повик бр. 02/052017
Спецификација
Формулар

Google+