COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 02/062017

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

Набавка на технички материјали (деталите околу видот на материјалите се наведени во спецификација).
Јавен повик бр. 02/062017
Спецификација
Формулар
Google+