Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - Издавање под кирија на просториите за ресторан за студенти и вработени во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа

Набавувач: Друштво за услуги и угостителство „Университи ком” ДОО Тетово

Јавен повик
Спецификација
Google+