COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 02/042016 - Опрема и други пропратни активности за церемонијата на апсолвентите.

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново: Јавен повик бр. 02/042016- Опрема и други пропратни активности за церемонијата на апсолвентите.

Јавен повик бр. 02/042016

Опрема и други пропратни активности за церемонијата на апсолвентите.

Јавен повик бр. 02/042016
Спецификација
Формулар
Google+