COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/052017

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово и во Центарот во Скопје.

Јавен повик бр. 01/052017
Спецификација
Формулар
Google+