COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/052016 - Снабдување со електрична енергија на кампусот

Предмет на набавка

Снабдување со електрична енергија на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово и Центарот во Скопје (податоци во врска со потрошената електрична енергија од последната година може да се земаат во УЈИЕ).

Јавен повик бр. 01/052016
Формулар
Google+