COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/112016

Сите заинтересирани можат да добијат подетални информации на (pокот за прием на понудите е до 01.12.2016):

Јавен повик бр. 01/112016
Формулар
Google+