Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/062017 - Снабдување со електрична енергија

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:
Снабдување со електрична енергија на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово и Центарот во Скопје (податоци во врска со потрошената електрична енергија од последната година може да се земаат во УЈИЕ).

Јавен повик бр. 01/062017
Спецификација
Формулар
Google+