COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike nr. 01/062017 - Furnizim me energji elektrike

Universiteti i Evropës Juglindore shpall thirrje publike për sa vijon:
Furnizim me energji elektrike për kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) në Tetovë dhe Qendrën në Shkup (të dhënat lidhur me harxhimin e energjisë elektrike të nje viti më parë mund të merren në UEJL).
Thirrje publike nr. 01/062017
Specifikacioni
Formulari
Google+