COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/092016

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик бр. 01/092016 - Идејно решение, сценарио пост продукција на документарен филм за 15-годишнина на универзитетот

Сите заинтересирани можат да добијат подетални информации на (pокот за прием на понудите продолжува до 29.09.2016):

Јавен повик бр. 01/092016
Спецификација
Формулар
Google+