Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Снабдување и инсталирање на топлинска пумпа

Набавувач

Центар за бизнис и иновација (Business & Innovation Centre) при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово.

Предмет на набавка

Снабдување и инсталирање на топлинска пумпа во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово (деталите се наведени во спецификацијата).

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+