Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје

Набавувач:

Центар за Бизнис и Иновации (Business & Innovation Centre) при Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово

Предмет на набавка:

Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје

Повеќе информации во следните документи:

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+