Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурси

 • О Г Л А С - Одговорен на Центарот за кариера

  12 септември 2013

  За пополнување на работно место со определено работно време Одговорен на Центарот за кариера (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • Оглас

  17 август 2013

  Оглас за пополнување на работно место со определено работно време - Директор на Институт за истражување „Макс Ван Дер Штул„

 • Оглас

  16 август 2013

  Оглас за пополнување на работно место со определено работно време - Административен Секретар во факултетот за Правни Науки

 • О Г Л А С - 01.08.2013

  1 август 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa и во звање Насловен Доцент

 • О Г Л А С

  15 јули 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  24 јуни 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  11 јуни 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  14 мај 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  30 април 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 • О Г Л А С - За пополнување на работно место со определено работно време

  15 април 2013

  Aсистент во канцеларија за регистар - (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • О Г Л А С

  10 април 2013

  За избор/реизбор на наставник во насловн Доцент ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на еден наставник во насловно звања – насловен доцент за предмет: Правна медицина;

 • О Г Л А С

  6 март 2013

  За пополнување на работно место со определено работно време Асистент на канцеларија за промоција и информации (Внатрешна комуникација, е-Промоција и протокол)

 • О Г Л А С

  26 февруари 2013

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 • О Г Л А С

  21 декември 2012

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С - За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

  26 ноември 2012

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С - За избор/реизбор на соработник

  18 септември 2012

  ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на соработник за група предмети од Граѓанско право;

 • О Г Л А С - Советник за студентите во факултетот за правни науки

  17 август 2012

  За пополнување на работно место со определено работно време (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • О Г Л А С

  14 јуни 2012

  За пополнување на работно место со определено работно време - Про-Декан во Факултет за Правни науки

 • Конкурс

  22 мај 2012

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  25 април 2012

  -За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa -За избор/реизбор на наставници во насловн Доцент

Go to page:
Google+